VERKOOP

 
Ons bedrijf, goed bekend in de regio Verviers, is niet een makelaar als de anderen, ons succes spreekt voor grote relationele netwerk.

De primaire rol van ons bedrijf is een intermediair, efficiënt, discreet, perfect kennen van de behoeften van elkaar, het is een baan gewoon ...

Flech'Euro Het bedrijf biedt een scala aan diensten en garanties:

• commerciële en onvergelijkbare reclame-effect:

◦Dans ramen

◾devant kantoor


◾dans de SPA gallery


◾au Grand Bazaar


◾au cinépoint.com

◦sur www.immoportal.com


◦Sur www.immovlan.be


◦Sur www.immoweb.be


◦Sur onze site www.flech-euro.be


◦Sur Televesdre

• Automatisch verzenden van nieuws voor al onze potentiële kopers wachten

We krijgen veel telefoontjes per dag van potentiële kopers. Plichtsgetrouw, coderen we hun zoektocht criteria, zodat ze ontvangen alle goederen die voldoen aan hun verwachtingen en zijn dus op de hoogte over het nieuws. Bij het opzetten van een nieuw verkooprecord, zal onze software automatisch het prospectus dat alle kopers te sturen.


• Creatie van een gedetailleerd prospectus met de plannen en verslag groothoek foto's:

Elke eigenschap is het onderwerp van een gedetailleerde beschrijving van de belangrijkste kenmerken, de uitrusting, een groothoek fotoreportage markeren elk stuk en de plannen van elk niveau. De plannen zijn zeer belangrijk omdat ze toestaan ​​dat de potentiële koper te projecteren in de toekomst, en zodoende haar toekomstige eigendom voorstellen.


• toegang op elk gewenst moment op onze website om de bewaking van uw woning te bekijken (vraag, pub uitgevoerd, de resultaten van de bezoeken ...)


• Het opstellen van de koopovereenkomst en puntige advies bij de planning, financiën, vastgoed en belastingen

De verkoop van zijn huis of appartement gebruikt veel verschillende wetten en vereist specifieke vaardigheden in verschillende vakken. In aanvulling op de stedelijke planning en onroerend goed aspecten van de wet, kan de transactie, bijvoorbeeld, hebben een aanzienlijke budgettaire impact.


• kosten of vergoedingen zullen worden geclaimd als uw woning nog niet is verkocht. In geval van verkoop, alleen de vergoedingen bepaald in het contract als gevolg van ons 3% BTW of 3,63% inclusief BTW met een minimum van € 2.500 exclusief BTW bedraagt ​​€ 3.025 inclusief BTW


Ons bedrijf is in de eerste plaats onze passie.......